Τα κοσμηματα Τopology φτιαχνονται ειδικα για καθε παραγγελια.
Για το λογο αυτο μπορει να χρειαστουμε απο 1 εως 5 μερες για την αποστολη, αναλόγως του φόρτου εργασίας και της πολυπλοκότητας της παραγγελίας.

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-2 εργάσιμων ημερών απο την αποστολή, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται σε συνεργασία με τη ACS .
Το κόστος της απλής αποστολής είναι 3,50€, ενώ η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 2,50€. Σε παραγγελίες άνω των 50€ η χρέωση των μεταφορικών και της αντικαταβολής είναι δωρεάν.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται με DHL. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό όπως και το κόστος. Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η υπηρεσία αγορά με αντικαταβολή. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνά τα 150€.

*Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν καθυστερήσεις που δύνανται να προκύψουν από εκτελωνισμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
*Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την μη παράδοση του προϊόντος.